O nama

Mi smo međunarodna kršćanska udruga  koja žudi pokazati Božju ljubav i smjerno širiti Božju riječ u cjelosti. Stremimo ljubavi i službi prema svima u široj zajednici gradeći trajne odnose.

U prosincu 2007. odlučili su se pastor Andrija i njegova žena Daniele na silan korak vjere: s Božjim vodstvom i usmjeravanjem osnovali su Gospel on the Go Ministries, Inc.
Uskoro su se  potom  Andrija i Daniele preselili u Hrvatsku gdje su zasnovali crkvu koja će ljudima ovdje propovjedati i poučavati ih dobroj vijesti Evanđelja. Njih dvoje su tako uspostavili prvi Svjetionik Života, u Zagrebu, u Hrvatskoj.

Kasnije, u maju 2010. zasnovali su drugu crkvu; Svjetionik života na Južoj Floridi. Kako ih Bog vodi, Andrija i Daniele streme služiti Božjem pozivu najavljujući Njegovo kraljevstvo i slaveći ime Njegovo dok šire Evanđelje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*